Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Na 13 jaar ervaring keer ik mijn hand niet meer om voor een leuk uitdaging. Iedereen heeft een haartype en structuur, het blijft elke keer weer bijzonder om mensen weer tevreden achter te laten. Persoonlijke adviesen zijn vrijblijvend, maar het is ontzettend leuk om samen tot een mooi totaal plaatje te komen.

Ik ben een rustig persoon die het gijn vind om mensen een goed beeld te geven. Als ze meet een zelfvertrouwen kunnen rond lopen, doordat je haar goed zit. Je krijgt dezelfde service en adviesen als in de salon, alleen hoef je niet de deur meer uit. Of dit nu is vanwege een beperking of leeftijd of omdat je met je kleine kinderen liever in de eigen omgeving bent. Ik ben pas tevreden en kan pas naar huis, als u zich goed en fijn voelt bij de nieuwe coupe.

 

Kinderen voor het eerst laten knippen vind ik persoonlijk erg leuk. De eerste kleine stapjes zijn voor de kleinste onder ons al heel levensbepalend. Als je dit in hun eigen veilig omgeving kan laten doen, is de hele familie happy.

Qua  wensen ben ik heel flexibel, of je een metamorfose wilt of juist je eigen vertrouwde look, geef je wensen maar aan!

 

Flexibele en ruime openingstijden zijn erg belangrijk voor me. Het kan in de avonden of  weekend, samen komen we tot een passende dag of tijd. Binnen 2 a 3 dagen kan ik je helpen, zie openingstijden op de volgende pagina.